The Effect of an Optimized Wet Milling Technology on the Crystallinity, Morphology and Dissolution Properties of Micro- and Nanonized Meloxicam

Bartos Csilla, Szabó-Révész Piroska, Bartos Csaba, Katona Gábor, Jójártné Laczkovich Orsolya, Ambrus Rita: The Effect of an Optimized Wet Milling Technology on the Crystallinity, Morphology and Dissolution Properties of Micro- and Nanonized Meloxicam.
MOLECULES, 21 (4). Terjedelem: 11 p.-Azonosító: 21040507. ISSN 1420-3049 (2016)

[img]
Előnézet
Szöveg
molecules.pdf - Megjelent verzió

Download (1656Kb) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Gyógyszerésztudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Csonka Petra Barbara
A mű MTMT azonosítója: 3066735
DOI azonosító: 10.3390/molecules21040507
Dátum: 2016. Júl. 13. 15:38
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 13. 15:38
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/7017

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet