Keszthelyi-Szabó Gábor; Rajkó Róbert; Kovács Erzsébet Terézia; Papp Gézáné; Hotya Líviuszné:
Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 17.
pp. 12-22.
(1994)
Előnézet |
Szöveg
TudKozl1994pp12_22_u.pdf - Megjelent verzió Download (3MB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
|||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||
| Folyóirat/kiadvány címe: | ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI | |||||
| Publikáció dátuma: | 1994 | |||||
| Kötet: | 17 | |||||
| Oldalak: | pp. 12-22 | |||||
| Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar | |||||
| Intézmény: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskola (1972-1986) | |||||
| Nyelv: | magyar | |||||
| MTMT rekordazonosító: | 1373646 | |||||
| Kapcsolódó URL-ek: | ||||||
| Dátum: | 2016. Feb. 08. 08:19 | |||||
| Utolsó módosítás: | 2022. Okt. 06. 16:00 | |||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6253 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika