Ábel Marietta; Kiss Zsolt László; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia; Keszthelyi-Szabó Gábor; László Zsuzsanna:
Ultrasonically Assisted Ultrafiltration of Whey Solution.
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING, 38.
pp. 467-473.
ISSN 0145-8876
(2015)
Előnézet |
Szöveg
ULTRASONICALLY_ASSISTED_ULTRAFILTRATION_OF_WHEY_SOLUTION_u.pdf - Megjelent verzió Download (654kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING |
Publikáció dátuma: | 2015 |
Kötet: | 38 |
Oldalak: | pp. 467-473 |
ISSN: | 0145-8876 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 2811585 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1111/jfpe.12177 |
Dátum: | 2016. Feb. 05. 11:19 |
Utolsó módosítás: | 2018. Aug. 23. 08:16 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6193 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 7 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |