Ultrasonically Assisted Ultrafiltration of Whey Solution

Ábel Marietta; Kiss Zsolt László; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia; Keszthelyi-Szabó Gábor; László Zsuzsanna: Ultrasonically Assisted Ultrafiltration of Whey Solution.
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING, 38. pp. 467-473. ISSN 0145-8876 (2015)

[thumbnail of ULTRASONICALLY_ASSISTED_ULTRAFILTRATION_OF_WHEY_SOLUTION_u.pdf]
Előnézet
Szöveg
ULTRASONICALLY_ASSISTED_ULTRAFILTRATION_OF_WHEY_SOLUTION_u.pdf - Megjelent verzió

Download (654kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING
Publikáció dátuma: 2015
Kötet: 38
Oldalak: pp. 467-473
ISSN: 0145-8876
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 2811585
DOI azonosító: https://doi.org/10.1111/jfpe.12177
Dátum: 2016. Feb. 05. 11:19
Utolsó módosítás: 2018. Aug. 23. 08:16
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6193
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 7 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben