Lobár Péter; Rajkó Róbert:
Húsipari szárítás és érlelés tervezése Excel környezetben.
ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA, 64 (2).
pp. 25-31.
ISSN 2061-3954
(2010)
Előnézet |
Szöveg
ETT2010.pdf - Megjelent verzió Download (7MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA |
Publikáció dátuma: | 2010 |
Kötet: | 64 |
Szám: | 2 |
Oldalak: | pp. 25-31 |
ISSN: | 2061-3954 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 1373669 |
Dátum: | 2016. Jan. 18. 16:49 |
Utolsó módosítás: | 2018. Aug. 10. 10:49 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6052 |
Actions (login required)
Tétel nézet |