Lobár Péter; Rajkó Róbert:
Húsipari szárítás és érlelés tervezése Excel környezetben.
ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA, 64 (2).
pp. 25-31.
ISSN 2061-3954
(2010)
Előnézet |
Szöveg
ETT2010.pdf - Megjelent verzió Download (7MB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
||
---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||
Folyóirat/kiadvány címe: | ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA | ||
Publikáció dátuma: | 2010 | ||
Kötet: | 64 | ||
Szám: | 2 | ||
Oldalak: | pp. 25-31 | ||
ISSN: | 2061-3954 | ||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | ||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||
Nyelv: | magyar | ||
MTMT rekordazonosító: | 1373669 | ||
Dátum: | 2016. Jan. 18. 16:49 | ||
Utolsó módosítás: | 2018. Aug. 10. 10:49 | ||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6052 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |