CORRELATION BETWEEN DIELECTRIC PROPERTIES AND AEROBIC BIODEGRADABILITY OF MEAT PROCESSING

Beszédes Sándor, Veszelovszki Petra, Lemmer Balázs, Ludányi Lajos, Keszthelyi-Szabó Gábor, Hodúr Cecilia: CORRELATION BETWEEN DIELECTRIC PROPERTIES AND AEROBIC BIODEGRADABILITY OF MEAT PROCESSING.
In: IV. Synergy International Conference - Engineering, Agriculture and Green Industry Innovation: Book of Papers. Szent István University, Gödöllő, Magyarország, Terjedelem: 6 p.-Azonosító: P3-2-023. (2015) ISBN 978-963-269-506-8 (CD ISBN)

[img]
Előnézet
Szöveg
Correlation_between_dielectric.pdf - Megjelent verzió

Download (672kB) | Előnézet
Mű típusa: Könyv része
Kar: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Csonka Petra Barbara
A mű MTMT azonosítója: 2955909
Dátum: 2015. Okt. 21. 11:22
Utolsó módosítás: 2015. Okt. 21. 11:22
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5715

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben