Beszédes Sándor; Veszelovszki Petra; Lemmer Balázs; Ludányi Lajos; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia:
CORRELATION BETWEEN DIELECTRIC PROPERTIES AND AEROBIC BIODEGRADABILITY OF MEAT PROCESSING.
In:
IV. Synergy International Conference - Engineering, Agriculture and Green Industry Innovation: Book of Papers.
Szent István University, Gödöllő, Magyarország, Terjedelem: 6 p.-Azonosító: P3-2-023.
(2015)
ISBN 978-963-269-506-8 (CD ISBN)
Előnézet |
Szöveg
Correlation_between_dielectric.pdf - Megjelent verzió Download (672kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Könyv része |
---|---|
Publikáció dátuma: | 2015 |
Oldalak: | Terjedelem: 6 p.-Azonosító: P3-2-023 |
ISBN: | 978-963-269-506-8 (CD ISBN) |
Kiadó: | Szent István University |
Kiadás helye: | Gödöllő, Magyarország |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 2955909 |
Dátum: | 2015. Okt. 21. 11:22 |
Utolsó módosítás: | 2022. Szep. 15. 15:24 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5715 |
Actions (login required)
Tétel nézet |