Lehetőségek és realitás a növényi eredetű termékek minőségbiztosításában

Csupor Dezső; Horváth-Boros Klára; Jedlinszki Nikoletta; Hohmann Judit: Lehetőségek és realitás a növényi eredetű termékek minőségbiztosításában.
Gyógyszerészet, 58 (Suppl 1). p. 73. ISSN 0017-6036 (2014)

[thumbnail of 2573522 Csupor_CPH_Gyógyszerészet_2014.pdf]
Előnézet
Szöveg
2573522 Csupor_CPH_Gyógyszerészet_2014.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Gyógyszerészet
Publikáció dátuma: 2014
Kötet: 58
Szám: Suppl 1
Oldalak: p. 73
ISSN: 0017-6036
Kiadó: Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 2573522
Dátum: 2015. Aug. 24. 12:45
Utolsó módosítás: 2022. Máj. 23. 11:03
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5391

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben