Lehetőségek és realitás a növényi eredetű termékek minőségbiztosításában

Csupor Dezső, Horváth-Boros Klára, Jedlinszki Nikoletta, Hohmann Judit: Lehetőségek és realitás a növényi eredetű termékek minőségbiztosításában.
Gyógyszerészet, 58 (Suppl 1). p. 73. ISSN 0017-6036 (2014)

[img]
Előnézet
Szöveg
2573522 Csupor_CPH_Gyógyszerészet_2014.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Gyógyszerésztudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Csonka Petra Barbara
A mű MTMT azonosítója: 2573522
Dátum: 2015. Aug. 24. 12:45
Utolsó módosítás: 2017. Ápr. 10. 13:23
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5391

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben