Ábel Marietta; Kiss Zsolt László; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia; Keszthelyi-Szabó Gábor; László Zsuzsanna:
Ultrasonically Assisted Ultrafiltration of Whey Solution.
Journal of Food Process Engineering.
in press.
ISSN 01458876
(2015)
Előnézet |
Szöveg
2811585.pdf - Elfogadott verzió Download (654kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | Journal of Food Process Engineering |
Publikáció dátuma: | 2015 |
Oldalak: | in press |
ISSN: | 01458876 |
Kiadó: | Blackwell Publishing Inc. |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Tanszék: | Folyamatmérnöki Intézet |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 2811585 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1111/jfpe.12177 |
Dátum: | 2015. Ápr. 02. 08:52 |
Utolsó módosítás: | 2018. Szep. 13. 10:38 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5108 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 7 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |