Ultrasonically Assisted Ultrafiltration of Whey Solution

Ábel Marietta; Kiss Zsolt László; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia; Keszthelyi-Szabó Gábor; László Zsuzsanna: Ultrasonically Assisted Ultrafiltration of Whey Solution.
Journal of Food Process Engineering. in press. ISSN 01458876 (2015)

[thumbnail of 2811585.pdf]
Előnézet
Szöveg
2811585.pdf - Elfogadott verzió

Download (654kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Journal of Food Process Engineering
Publikáció dátuma: 2015
Oldalak: in press
ISSN: 01458876
Kiadó: Blackwell Publishing Inc.
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 2811585
DOI azonosító: https://doi.org/10.1111/jfpe.12177
Dátum: 2015. Ápr. 02. 08:52
Utolsó módosítás: 2018. Szep. 13. 10:38
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5108
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 7 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben