Examination of whey de-fatting by enhanced membrane filtration

Szélpál Szilárd and Kohány Zsuzsanna and Fogarassy Eszter Karolina and Galambos Ildikó and Koris András and Csanádi József and Vatai Gyula and Hodúr Cecilia: Examination of whey de-fatting by enhanced membrane filtration.
Acta Alimentaria, 43 (Suppl.). pp. 172-179. ISSN 0139-3006 (2014)

[thumbnail of ACTA_Alimentaria_SzSz_2014.pdf]
Preview
Text
ACTA_Alimentaria_SzSz_2014.pdf - Published Version

Download (242kB) | Preview
Creators:
Szélpál Szilárd MTMT
Kohány Zsuzsanna
Fogarassy Eszter Karolina MTMT
Galambos Ildikó MTMT
Koris András MTMT
Csanádi József MTMT
Vatai Gyula MTMT
Hodúr Cecilia MTMT
Item Type: Journal Article
Journal or Publication Title: Acta Alimentaria
Date: 2014
Volume: 43
Number: Suppl.
Page Range: pp. 172-179
ISSN: 0139-3006
Publisher: Akadémiai Kiadó
Faculty/Unit: Faculty of Engineering
Department: Folyamatmérnöki Intézet
Institution: University of Szeged (2000-)
Language: English
MTMT rekordazonosító: 2769907
DOI azonosító: https://doi.org/10.1556/AAlim.43.2014.Suppl.24
Date Deposited: 2014. Nov. 12. 08:50
Last Modified: 2019. Feb. 25. 11:12
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4452
Web of Science® Times Cited: 1 View citing articles in Web of Science®

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year