Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Galambos Ildikó; Koris András; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecilia:
Examination of whey de-fatting by enhanced membrane filtration.
Acta Alimentaria, 43 (Suppl.).
pp. 172-179.
ISSN 0139-3006
(2014)
Előnézet |
Szöveg
ACTA_Alimentaria_SzSz_2014.pdf - Megjelent verzió Download (242kB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||||||
| Folyóirat/kiadvány címe: | Acta Alimentaria | ||||||||
| Publikáció dátuma: | 2014 | ||||||||
| Kötet: | 43 | ||||||||
| Szám: | Suppl. | ||||||||
| Oldalak: | pp. 172-179 | ||||||||
| ISSN: | 0139-3006 | ||||||||
| Kiadó: | Akadémiai Kiadó | ||||||||
| Kar/Egység: | Mérnöki Kar | ||||||||
| Tanszék: | Folyamatmérnöki Intézet | ||||||||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||||||
| Nyelv: | angol | ||||||||
| MTMT rekordazonosító: | 2769907 | ||||||||
| DOI azonosító: | https://doi.org/10.1556/AAlim.43.2014.Suppl.24 | ||||||||
| Dátum: | 2014. Nov. 12. 08:50 | ||||||||
| Utolsó módosítás: | 2019. Feb. 25. 11:12 | ||||||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4452 |
| Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 1 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika