Examination of whey de-fatting by enhanced membrane filtration

Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Galambos Ildikó; Koris András; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecilia: Examination of whey de-fatting by enhanced membrane filtration.
Acta Alimentaria, 43 (Suppl.). pp. 172-179. ISSN 0139-3006 (2014)

[thumbnail of ACTA_Alimentaria_SzSz_2014.pdf]
Előnézet
Szöveg
ACTA_Alimentaria_SzSz_2014.pdf - Megjelent verzió

Download (242kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Acta Alimentaria
Publikáció dátuma: 2014
Kötet: 43
Szám: Suppl.
Oldalak: pp. 172-179
ISSN: 0139-3006
Kiadó: Akadémiai Kiadó
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 2769907
DOI azonosító: https://doi.org/10.1556/AAlim.43.2014.Suppl.24
Dátum: 2014. Nov. 12. 08:50
Utolsó módosítás: 2019. Feb. 25. 11:12
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4452
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 1 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben