Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Galambos Ildikó; Koris András; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecilia:
Examination of whey de-fatting by enhanced membrane filtration.
Acta Alimentaria, 43 (Suppl.).
pp. 172-179.
ISSN 0139-3006
(2014)
Előnézet |
Szöveg
ACTA_Alimentaria_SzSz_2014.pdf - Megjelent verzió Download (242kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | Acta Alimentaria |
Publikáció dátuma: | 2014 |
Kötet: | 43 |
Szám: | Suppl. |
Oldalak: | pp. 172-179 |
ISSN: | 0139-3006 |
Kiadó: | Akadémiai Kiadó |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Tanszék: | Folyamatmérnöki Intézet |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 2769907 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1556/AAlim.43.2014.Suppl.24 |
Dátum: | 2014. Nov. 12. 08:50 |
Utolsó módosítás: | 2019. Feb. 25. 11:12 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4452 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 1 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |