Szendrei Kálmán and Ványolós Attila and Csupor Dezső:
A fermentált vörös rizs és a sztatinok.
Gyógyszerészet, 57 (9).
pp. 542-543.
ISSN 0017-6036
(2013)
Preview |
Text
2442623 Szendrei Gyógyszerészet_2013-09.pdf - Published Version Download (6MB) | Preview |
Creators: |
|
|||
---|---|---|---|---|
Item Type: | Journal Article | |||
Journal or Publication Title: | Gyógyszerészet | |||
Date: | 2013 | |||
Volume: | 57 | |||
Number: | 9 | |||
Page Range: | pp. 542-543 | |||
ISSN: | 0017-6036 | |||
Publisher: | Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság | |||
Faculty/Unit: | Faculty of Pharmacy | |||
Department: | Farmakognóziai Intézet | |||
Institution: | University of Szeged (2000-) | |||
Language: | Hungarian | |||
MTMT rekordazonosító: | 2442623 | |||
Date Deposited: | 2014. Nov. 07. 09:39 | |||
Last Modified: | 2019. Feb. 20. 14:54 | |||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4444 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |