Beszédes Sándor:
Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappsita sajt érése során.
In:
A MÉTE XIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia előadásainak tartalmi kivonatai. Szeged, 2002. április 25-26.
SZTE Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 133-136.
(2002)
|
Szöveg
Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappista sajt érése során 2002.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (1MB) |
| Szerző azonosítók: |
|
|
|---|---|---|
| Mű típusa: | Könyv része | |
| Publikáció dátuma: | 2002 | |
| Oldalak: | pp. 133-136 | |
| Kiadó: | SZTE Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar | |
| Kiadás helye: | Szeged | |
| Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar | |
| Tanszék: | Élelmiszeripari Műveletek és Környezettechnika Tanszék | |
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |
| Nyelv: | magyar | |
| MTMT rekordazonosító: | 2359055 | |
| Dátum: | 2014. Jan. 30. 10:57 | |
| Utolsó módosítás: | 2018. Júl. 27. 09:51 | |
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4041 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika