Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappsita sajt érése során

Beszédes Sándor: Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappsita sajt érése során.
In: A MÉTE XIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia előadásainak tartalmi kivonatai. Szeged, 2002. április 25-26. SZTE Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 133-136. (2002)

[thumbnail of Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappista sajt érése során 2002.pdf] Szöveg
Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappista sajt érése során 2002.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után

Download (1MB)
Mű típusa: Könyv része
Publikáció dátuma: 2002
Oldalak: pp. 133-136
Kiadó: SZTE Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Kiadás helye: Szeged
Kar/Egység: Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Tanszék: Élelmiszeripari Műveletek és Környezettechnika Tanszék
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 2359055
Dátum: 2014. Jan. 30. 10:57
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 27. 09:51
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4041

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben