A Trappista sajt érésének vizsgálata színméréssel és reológiai módszerekkel

Beszédes Sándor: A Trappista sajt érésének vizsgálata színméréssel és reológiai módszerekkel.
In: XXVI. Országos Tudományos Diákköri Könferencia Agrártudományi Szekció előadásainak magyar-angol nyelvű összefoglalója (szerk. Dér Ferenc). Kaposvár, 2003. április 3-5. Kaposvári Egyetem Állattudományi Kar, Kaposvár, pp. 320-321. (2003) ISBN 963-206-841-6

[img]
Előnézet
Szöveg
A Trappista sajt érésének vizsgálata színméréssel és reológiai módszerekkel OTDK2013.pdf - Megjelent verzió

Download (407Kb) | Előnézet
Mű típusa: Könyv része
Kar: Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Tanszék: Élelmiszeripari Műveletek és Környezettechnika Tanszék
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Felhasználók 12 nem található.
A mű MTMT azonosítója: 2359043
Dátum: 2014. Jan. 30. 10:39
Utolsó módosítás: 2014. Jan. 30. 10:40
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4040

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet