Microwave extraction of pectin from red currant

Beszédes Sándor, László Zsuzsanna, Hodúr Cecilia, Szabó Gábor György: Microwave extraction of pectin from red currant.
In: Proceedings of 5th International Congress on Food Technology (ed. E. S. Lazos). Thessaloniki, 9-11 March 2007. Hellenic Association of Food Technologists, Thessaloniki, pp. 436-440. (2007) ISBN 978-960-88557-4-8

[img] Szöveg
Microwave extraction of pectin from red currant.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott. SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való regisztráció és belépés után

Download (912kB)
Mű típusa: Könyv része
Kar: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
A mű MTMT azonosítója: 1605743
Dátum: 2014. Jan. 24. 14:54
Utolsó módosítás: 2018. Máj. 15. 10:45
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4016

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben