Beszédes Sándor; László Zsuzsanna; Hodúr Cecilia; Keszthelyi-Szabó Gábor:
Microwave extraction of pectin from red currant.
In:
Proceedings of 5th International Congress on Food Technology (ed. E. S. Lazos). Thessaloniki, 9-11 March 2007.
Hellenic Association of Food Technologists, Thessaloniki, pp. 436-440.
(2007)
ISBN 978-960-88557-4-8
Szöveg
Microwave extraction of pectin from red currant.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (912kB) |
Mű típusa: | Könyv része |
---|---|
Publikáció dátuma: | 2007 |
Kötet: | 3 |
Oldalak: | pp. 436-440 |
ISBN: | 978-960-88557-4-8 |
Kiadó: | Hellenic Association of Food Technologists |
Kiadás helye: | Thessaloniki |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Tanszék: | Folyamatmérnöki Intézet |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 1605743 |
Dátum: | 2014. Jan. 24. 14:54 |
Utolsó módosítás: | 2018. Júl. 26. 10:06 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4016 |
Actions (login required)
Tétel nézet |