Beszédes Sándor; László Zsuzsanna; Hodúr Cecilia; Keszthelyi-Szabó Gábor:
Microwave extraction of pectin from red currant.
In:
Proceedings of 5th International Congress on Food Technology (ed. E. S. Lazos). Thessaloniki, 9-11 March 2007.
Hellenic Association of Food Technologists, Thessaloniki, pp. 436-440.
(2007)
ISBN 978-960-88557-4-8
![]() |
Szöveg
Microwave extraction of pectin from red currant.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (912kB) |
Szerző azonosítók: |
|
||||
---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Könyv része | ||||
Publikáció dátuma: | 2007 | ||||
Kötet: | 3 | ||||
Oldalak: | pp. 436-440 | ||||
ISBN: | 978-960-88557-4-8 | ||||
Kiadó: | Hellenic Association of Food Technologists | ||||
Kiadás helye: | Thessaloniki | ||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | ||||
Tanszék: | Folyamatmérnöki Intézet | ||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||
Nyelv: | angol | ||||
MTMT rekordazonosító: | 1605743 | ||||
Dátum: | 2014. Jan. 24. 14:54 | ||||
Utolsó módosítás: | 2018. Júl. 26. 10:06 | ||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4016 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |