The Effects of pH, Temperature, and Oxygen Availability on the Production of Aflatoxin B1 by Aspergillus flavus Zt41 and Sterigmatocystin Production of Aspergillus creber 2663 Isolates

Batáné Vidács Ildikó; El Hathat Chaimae; Inotai Katalin; Kosztik Judit; Szekeres András; Horváthné Szanics Enikő; Zalán Zsolt; Kukolya József: The Effects of pH, Temperature, and Oxygen Availability on the Production of Aflatoxin B1 by Aspergillus flavus Zt41 and Sterigmatocystin Production of Aspergillus creber 2663 Isolates.
JOURNAL OF FOOD SAFETY, 45 (2). ISSN 0149-6085 (2025)

[thumbnail of JournalofFoodSafety-2025-BataVidacs-TheEffectsofpHTemperatureandOxygenAvailabilityontheProductionof.pdf]
Előnézet
Szöveg
JournalofFoodSafety-2025-BataVidacs-TheEffectsofpHTemperatureandOxygenAvailabilityontheProductionof.pdf - Megjelent verzió

Download (958kB) | Előnézet
Szerző azonosítók:
Batáné Vidács Ildikó MTMT
El Hathat Chaimae
Inotai Katalin MTMT
Kosztik Judit MTMT
Szekeres András MTMT
Horváthné Szanics Enikő MTMT
Zalán Zsolt MTMT
Kukolya József MTMT
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: JOURNAL OF FOOD SAFETY
Publikáció dátuma: 2025
Kötet: 45
Szám: 2
Terjedelem: 8
Közlemény azonosító: e70015
ISSN: 0149-6085
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem (2000-)
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 36054065
DOI azonosító: https://doi.org/10.1111/jfs.70015
Dátum: 2025. Szep. 22. 21:13
Utolsó módosítás: 2025. Szep. 22. 21:14
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/37724

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben