Batáné Vidács Ildikó; El Hathat Chaimae; Inotai Katalin; Kosztik Judit; Szekeres András; Horváthné Szanics Enikő; Zalán Zsolt; Kukolya József:
The Effects of pH, Temperature, and Oxygen Availability on the Production of Aflatoxin B1 by Aspergillus flavus Zt41 and Sterigmatocystin Production of Aspergillus creber 2663 Isolates.
JOURNAL OF FOOD SAFETY, 45 (2).
ISSN 0149-6085
(2025)
Előnézet |
Szöveg
JournalofFoodSafety-2025-BataVidacs-TheEffectsofpHTemperatureandOxygenAvailabilityontheProductionof.pdf - Megjelent verzió Download (958kB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||||||
| Folyóirat/kiadvány címe: | JOURNAL OF FOOD SAFETY | ||||||||
| Publikáció dátuma: | 2025 | ||||||||
| Kötet: | 45 | ||||||||
| Szám: | 2 | ||||||||
| Terjedelem: | 8 | ||||||||
| Közlemény azonosító: | e70015 | ||||||||
| ISSN: | 0149-6085 | ||||||||
| Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar | ||||||||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||||||
| Nyelv: | angol | ||||||||
| MTMT rekordazonosító: | 36054065 | ||||||||
| DOI azonosító: | https://doi.org/10.1111/jfs.70015 | ||||||||
| Dátum: | 2025. Szep. 22. 21:13 | ||||||||
| Utolsó módosítás: | 2025. Szep. 22. 21:14 | ||||||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/37724 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika