Experiences with microwave pre-treatments of sweet whey prior to mesophilic anaerobic digestion

Beszédes Sándor, Kovács Róbertné, Kertész Szabolcs, Szabó Gábor György, Hodúr Cecilia: Experiences with microwave pre-treatments of sweet whey prior to mesophilic anaerobic digestion.
In: Synergy 2013 : Abstracts of the 3rd International Conference of CIGR Hungarian National Committee and the Szent István University, Faculty of Mechanical Engineering (eds. László Magó - Zoltán Kurják - István Szabó). Gödöllő, 13-19 October 2013. Szent István University, Faculty of Mechanical Engineering, Gödöllő, p. 33. (2013) ISBN 978-963-269-371-2

Ez a mű legutolsó verziója.

[img] Szöveg
Experiences with microwave pretreatments Synergy2013abs.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott. SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való regisztráció és belépés után

Download (257Kb)
Mű típusa: Könyv része
Kar: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Felhasználók 12 nem található.
A mű MTMT azonosítója: 2435115
Dátum: 2013. Nov. 14. 10:04
Utolsó módosítás: 2013. Nov. 14. 10:04
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3759

Az archívumban megtalálható verziók

  • Experiences with microwave pre-treatments of sweet whey prior to mesophilic anaerobic digestion. (deposited 2013. Nov. 14. 10:04) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet