Beszédes Sándor; Kovács Róbertné; Kertész Szabolcs; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia:
Experiences with microwave pre-treatments of sweet whey prior to mesophilic anaerobic digestion.
In:
Synergy 2013 [CD-ROM] : 3rd International Conference of CIGR Hungarian National Committee and the Szent István University, Faculty of Mechanical Engineering (eds. László Magó - Zoltán Kurják - István Szabó). Gödöllő, 13-19 October 2013.
Szent István University, Faculty of Mechanical Engineering, Gödöllő, [1]-[6].
(2013)
ISBN 978-963-269-359-0
Szöveg
Experiences with microwave pretreatments Synergy2013.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (180kB) |
Mű típusa: | Könyv része |
---|---|
Publikáció dátuma: | 2013 |
Oldalak: | [1]-[6] |
ISBN: | 978-963-269-359-0 |
Kiadó: | Szent István University, Faculty of Mechanical Engineering |
Kiadás helye: | Gödöllő |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Tanszék: | Fol |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 2435117 |
Dátum: | 2013. Nov. 14. 09:32 |
Utolsó módosítás: | 2018. Szep. 03. 14:32 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3756 |
Actions (login required)
Tétel nézet |