Experiences with microwave pre-treatments of sweet whey prior to mesophilic anaerobic digestion

Beszédes Sándor; Kovács Róbertné; Kertész Szabolcs; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia: Experiences with microwave pre-treatments of sweet whey prior to mesophilic anaerobic digestion.
In: Synergy 2013 [CD-ROM] : 3rd International Conference of CIGR Hungarian National Committee and the Szent István University, Faculty of Mechanical Engineering (eds. László Magó - Zoltán Kurják - István Szabó). Gödöllő, 13-19 October 2013. Szent István University, Faculty of Mechanical Engineering, Gödöllő, [1]-[6]. (2013) ISBN 978-963-269-359-0

[thumbnail of Experiences with microwave pretreatments Synergy2013.pdf] Szöveg
Experiences with microwave pretreatments Synergy2013.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (180kB)
Mű típusa: Könyv része
Publikáció dátuma: 2013
Oldalak: [1]-[6]
ISBN: 978-963-269-359-0
Kiadó: Szent István University, Faculty of Mechanical Engineering
Kiadás helye: Gödöllő
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Tanszék: Fol
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 2435117
Dátum: 2013. Nov. 14. 09:32
Utolsó módosítás: 2018. Szep. 03. 14:32
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3756

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben