Effect of temperature, water activity and pH on Trichoderma strains with biocontrol potential

Kredics László, Antal Zsuzsanna, Szekeres András, Manczinger László, Nagy Erzsébet: Effect of temperature, water activity and pH on Trichoderma strains with biocontrol potential.
In: International Workshop: Development of Biocontrol Agents of Diseases for Commercial Applications in Food Production Systems. Book of Abstracts. Sevilla, 24-27 March 2004. Edicions de la Universitat de Lleida, Lleida, p. 42. (2004)

Ez a mű legutolsó verziója.

[img]
Előnézet
Szöveg
sevilla2004abstracts_Kredics.pdf - Megjelent verzió

Download (149Kb) | Előnézet
Mű típusa: Könyv része
Kar: Természettudományi Kar
Tanszék: Mikrobiológiai Tanszék
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Felhasználók 12 nem található.
A mű MTMT azonosítója: 1003225
Dátum: 2013. Nov. 07. 10:28
Utolsó módosítás: 2013. Nov. 07. 10:28
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3720

Az archívumban megtalálható verziók

  • Effect of temperature, water activity and pH on Trichoderma strains with biocontrol potential. (deposited 2013. Nov. 07. 10:28) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet