Effect of high relative humidity on dried plantago lanceolata L. leaves during long-term storage: Effects on chemical composition, colour and microbiological quality

Gonda Sándor; Tóth László; Gyémánt Gyöngyi; Braun Mihály; Emri Tamás; Vasas Gábor: Effect of high relative humidity on dried plantago lanceolata L. leaves during long-term storage: Effects on chemical composition, colour and microbiological quality.
PHYTOCHEMICAL ANALYSIS, 23 (1). pp. 88-93. ISSN 0958-0344 (2012)

[thumbnail of PhytochemicalAnalysis-2011-Gonda-EffectofHighRelativeHumidityonDriedPlantagolanceolataLLeavesduring.pdf] Szöveg
PhytochemicalAnalysis-2011-Gonda-EffectofHighRelativeHumidityonDriedPlantagolanceolataLLeavesduring.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (198kB) | Másolat kérése
Szerző azonosítók:
Gonda Sándor MTMT
Tóth László MTMT
Gyémánt Gyöngyi MTMT
Braun Mihály MTMT
Emri Tamás MTMT
Vasas Gábor MTMT
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: PHYTOCHEMICAL ANALYSIS
Publikáció dátuma: 2012
Kötet: 23
Szám: 1
Oldalak: pp. 88-93
ISSN: 0958-0344
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem (2000-)
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1801221
DOI azonosító: https://doi.org/10.1002/pca.1329
Dátum: 2025. Jún. 20. 12:25
Utolsó módosítás: 2025. Jún. 20. 12:25
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/37037

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben