A mikrohullámú technika alkalmazásának lehetőségei az élelmiszeripari szennyvíziszapok kezelésében

Beszédes Sándor, Kósa Adrienn, László Zsuzsanna, Szabó Gábor György, Hodúr Cecilia: A mikrohullámú technika alkalmazásának lehetőségei az élelmiszeripari szennyvíziszapok kezelésében.
In: Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly Tudományos Ülésszak. Budapest, Magyarország, 2009.10.28-2009.10.30. Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar, Budapest, pp. 190-191. (2009)

[img] Szöveg
A mikrohullámú technika alkalmazásának lehetőségei az élelmiszeripari szennyvíziszapok kezelésében LOV2009.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott. SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való regisztráció és belépés után

Download (488kB)
Mű típusa: Könyv része
Kar: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Nemesvári Zoltánné
A mű MTMT azonosítója: 2188978
Dátum: 2013. Nov. 15. 12:26
Utolsó módosítás: 2013. Nov. 15. 12:26
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3693

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben