Increasing of biodegradability and digestibility of dairy sludge by microwave treatment

Beszédes Sándor, László Zsuzsanna, Szabó Gábor György, Hodúr Cecilia: Increasing of biodegradability and digestibility of dairy sludge by microwave treatment.
In: 5th International Technical Symposium on Food Processing, Monitoring Technology in Bioprocesses and Food Quality Management. Potsdam, Németország, 2009.08.31-2009.09.02. Leibnitz-Institut für Agrartechnik, Potsdam, p. 106. (2009) ISBN 978-3-00-028811-1

[img] Szöveg
Increasing of biodegradability and digestibility of dairy sludge by microwave treatment ATB2009.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott. SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való regisztráció és belépés után

Download (886kB)
Mű típusa: Könyv része
Kar: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Nemesvári Zoltánné
A mű MTMT azonosítója: 1605751
Dátum: 2013. Nov. 15. 12:15
Utolsó módosítás: 2013. Nov. 15. 12:20
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3692

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben