Comparison of drying characteristic and biodegradability of dairy sludge using microwave and infrared drying

Beszédes Sándor, Szabó Gábor György, Hodúr Cecilia: Comparison of drying characteristic and biodegradability of dairy sludge using microwave and infrared drying.
Annals of Faculty Engineering Hunedoara - International Journal of Engineering, 11 (4). pp. 297-300. ISSN 1584-2665 (2013)

[img]
Előnézet
Szöveg
Comparison of drying characteristic and biodegradability of dairy sludge using MW and IR drying.pdf - Megjelent verzió

Download (206kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Felhasználók 12 nem található.
A mű MTMT azonosítója: 2445138
Dátum: 2013. Nov. 15. 08:53
Utolsó módosítás: 2013. Nov. 15. 08:53
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3666

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet