Comparison of drying characteristic and biodegradability of dairy sludge using microwave and infrared drying

Beszédes Sándor; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia: Comparison of drying characteristic and biodegradability of dairy sludge using microwave and infrared drying.
Annals of Faculty Engineering Hunedoara - International Journal of Engineering, 11 (4). pp. 297-300. ISSN 1584-2665 (2013)

[thumbnail of Comparison of drying characteristic and biodegradability of dairy sludge using MW and IR drying.pdf]
Előnézet
Szöveg
Comparison of drying characteristic and biodegradability of dairy sludge using MW and IR drying.pdf - Megjelent verzió

Download (206kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Annals of Faculty Engineering Hunedoara - International Journal of Engineering
Publikáció dátuma: 2013
Kötet: 11
Szám: 4
Oldalak: pp. 297-300
ISSN: 1584-2665
Kiadó: University Politehnica Timisoara
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 2445138
Dátum: 2013. Nov. 15. 08:53
Utolsó módosítás: 2018. Aug. 28. 11:07
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3666

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben