Erdei Bálint and Mihalkó József and Szűcs Tibor:
Mangalicamájból készült kenhető húskészítmény kifejlesztése.
KONZERVÚJSÁG, 72 (1-4).
pp. 34-43.
ISSN 0866-5125
(2024)
![]() |
Text
Konzervujsag2024-Erdeietal.pdf - Published Version Closed access: Repository staff only Download (615kB) | Request a copy |
Creators: |
|
|||
---|---|---|---|---|
Item Type: | Journal Article | |||
Journal or Publication Title: | KONZERVÚJSÁG | |||
Date: | 2024 | |||
Volume: | 72 | |||
Number: | 1-4 | |||
Page Range: | pp. 34-43 | |||
ISSN: | 0866-5125 | |||
Faculty/Unit: | Faculty of Engineering | |||
Institution: | University of Szeged (2000-) | |||
Language: | Hungarian | |||
MTMT rekordazonosító: | 36059443 | |||
Date Deposited: | 2025. Mar. 27. 08:15 | |||
Last Modified: | 2025. Mar. 27. 08:37 | |||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/36353 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |