Mangalicamájból készült kenhető húskészítmény kifejlesztése

Erdei Bálint and Mihalkó József and Szűcs Tibor: Mangalicamájból készült kenhető húskészítmény kifejlesztése.
KONZERVÚJSÁG, 72 (1-4). pp. 34-43. ISSN 0866-5125 (2024)

[thumbnail of Konzervujsag2024-Erdeietal.pdf] Text
Konzervujsag2024-Erdeietal.pdf - Published Version
Closed access: Repository staff only

Download (615kB) | Request a copy
Creators:
Erdei Bálint
Mihalkó József MTMT
Szűcs Tibor
Item Type: Journal Article
Journal or Publication Title: KONZERVÚJSÁG
Date: 2024
Volume: 72
Number: 1-4
Page Range: pp. 34-43
ISSN: 0866-5125
Faculty/Unit: Faculty of Engineering
Institution: University of Szeged (2000-)
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 36059443
Date Deposited: 2025. Mar. 27. 08:15
Last Modified: 2025. Mar. 27. 08:37
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/36353

Actions (login required)

View Item View Item