Erdei Bálint; Mihalkó József; Szűcs Tibor:
Mangalicamájból készült kenhető húskészítmény kifejlesztése.
KONZERVÚJSÁG, 72 (1-4).
pp. 34-43.
ISSN 0866-5125
(2024)
![]() |
Szöveg
Konzervujsag2024-Erdeietal.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (615kB) | Másolat kérése |
Szerző azonosítók: |
|
|||
---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||
Folyóirat/kiadvány címe: | KONZERVÚJSÁG | |||
Publikáció dátuma: | 2024 | |||
Kötet: | 72 | |||
Szám: | 1-4 | |||
Oldalak: | pp. 34-43 | |||
ISSN: | 0866-5125 | |||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | |||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||
Nyelv: | magyar | |||
MTMT rekordazonosító: | 36059443 | |||
Dátum: | 2025. Már. 27. 08:15 | |||
Utolsó módosítás: | 2025. Már. 27. 08:37 | |||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/36353 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |