Mangalicamájból készült kenhető húskészítmény kifejlesztése

Erdei Bálint; Mihalkó József; Szűcs Tibor: Mangalicamájból készült kenhető húskészítmény kifejlesztése.
KONZERVÚJSÁG, 72 (1-4). pp. 34-43. ISSN 0866-5125 (2024)

[thumbnail of Konzervujsag2024-Erdeietal.pdf] Szöveg
Konzervujsag2024-Erdeietal.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (615kB) | Másolat kérése
Szerző azonosítók:
Erdei Bálint
Mihalkó József MTMT
Szűcs Tibor
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: KONZERVÚJSÁG
Publikáció dátuma: 2024
Kötet: 72
Szám: 1-4
Oldalak: pp. 34-43
ISSN: 0866-5125
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem (2000-)
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 36059443
Dátum: 2025. Már. 27. 08:15
Utolsó módosítás: 2025. Már. 27. 08:37
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/36353

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet