Influence of temperature, pH and water activity on Trichoderma pleurotum and T. pleuroticola, the causative agents of oyster mushroom green mould

Cseh Tímea, Körmöczi Péter, Hatvani Lóránt, Manczinger László, Nagy Adrienn, Vágvölgyi Csaba, Kredics László: Influence of temperature, pH and water activity on Trichoderma pleurotum and T. pleuroticola, the causative agents of oyster mushroom green mould.
Acta Microbiologica et Immunologica Hungarica, 56 (Suppl. 2.). pp. 135-136. ISSN 1217-8950 (2009)

Ez a mű legutolsó verziója.

[img]
Előnézet
Szöveg
ceform2009_Cseh.pdf - Megjelent verzió

Download (171kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Nemesvári Zoltánné
A mű MTMT azonosítója: 1137394
Dátum: 2013. Okt. 21. 10:18
Utolsó módosítás: 2013. Nov. 21. 09:03
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3599

Az archívumban megtalálható verziók

  • Influence of temperature, pH and water activity on Trichoderma pleurotum and T. pleuroticola, the causative agents of oyster mushroom green mould. (deposited 2013. Okt. 21. 10:18) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben