New safety element for dairy technology

Forgács Endre, Csanádi József, Hodúr Cecilia, Szabó Gábor György: New safety element for dairy technology.
Review of Faculty of Food Engineering, 25. pp. 19-25. ISSN 1785-3419 (2005)

Ez a mű legutolsó verziója.

[img]
Előnézet
Szöveg
Rewiev of faculty of food Engineering 25.2005.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Nemesvári Zoltánné
A mű MTMT azonosítója: 1726811
Dátum: 2013. Okt. 15. 09:22
Utolsó módosítás: 2013. Okt. 15. 09:25
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3578

Az archívumban megtalálható verziók

  • New safety element for dairy technology. (deposited 2013. Okt. 15. 09:22) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben