Fractional Factorial Design and Desirability Function-Based Approach in Spice Paprika Processing Technology to Improve Extractable Colour Stability

Koncsek Arnold; Szokol Lajos; Krizsa Vivien; Daood Hussein; Helyes Lajos; Véha Antal; Szabó P. Balázs: Fractional Factorial Design and Desirability Function-Based Approach in Spice Paprika Processing Technology to Improve Extractable Colour Stability.
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES, 72 (1). pp. 91-100. ISSN 1230-0322 (2022)

[thumbnail of FractionalFactorial.pdf]
Előnézet
Szöveg
FractionalFactorial.pdf - Megjelent verzió

Download (974kB) | Előnézet
Szerző azonosítók:
Koncsek Arnold
Szokol Lajos
Krizsa Vivien
Daood Hussein MTMT
Helyes Lajos MTMT
Véha Antal MTMT
Szabó P. Balázs MTMT
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES
Publikáció dátuma: 2022
Kötet: 72
Szám: 1
Oldalak: pp. 91-100
ISSN: 1230-0322
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem (2000-)
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 32726748
DOI azonosító: https://doi.org/10.31883/pjfns/146640
Dátum: 2025. Jan. 09. 10:46
Utolsó módosítás: 2025. Jan. 09. 10:46
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/35460
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 1 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben