Koncsek Arnold; Szokol Lajos; Krizsa Vivien; Daood Hussein; Helyes Lajos; Véha Antal; Szabó P. Balázs:
Fractional Factorial Design and Desirability Function-Based Approach in Spice Paprika Processing Technology to Improve Extractable Colour Stability.
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES, 72 (1).
pp. 91-100.
ISSN 1230-0322
(2022)
Előnézet |
Szöveg
FractionalFactorial.pdf - Megjelent verzió Download (974kB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
|||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||||
| Folyóirat/kiadvány címe: | POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES | |||||||
| Publikáció dátuma: | 2022 | |||||||
| Kötet: | 72 | |||||||
| Szám: | 1 | |||||||
| Oldalak: | pp. 91-100 | |||||||
| ISSN: | 1230-0322 | |||||||
| Kar/Egység: | Mérnöki Kar | |||||||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||||
| Nyelv: | angol | |||||||
| MTMT rekordazonosító: | 32726748 | |||||||
| DOI azonosító: | https://doi.org/10.31883/pjfns/146640 | |||||||
| Dátum: | 2025. Jan. 09. 10:46 | |||||||
| Utolsó módosítás: | 2025. Jan. 09. 10:46 | |||||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/35460 |
| Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 1 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika