Szűcs Dániel:
Az ételallergia és az -intolerancia vizsgálati lehetőségei.
HÁZIORVOS TOVÁBBKÉPZŐ SZEMLE, 25 (3).
pp. 116-119.
ISSN 1219-8641
(2020)
|
Szöveg
HTSZ_2020_03_Szucs_jav.pdf - Elfogadott verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (162kB) | Másolat kérése |
| Szerző azonosítók: |
|
|
|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | |
| Folyóirat/kiadvány címe: | HÁZIORVOS TOVÁBBKÉPZŐ SZEMLE | |
| Publikáció dátuma: | 2020 | |
| Kötet: | 25 | |
| Szám: | 3 | |
| Oldalak: | pp. 116-119 | |
| ISSN: | 1219-8641 | |
| Kar/Egység: | Általános Orvostudományi Kar | |
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |
| Nyelv: | magyar | |
| MTMT rekordazonosító: | 35146528 | |
| Dátum: | 2024. Okt. 17. 13:28 | |
| Utolsó módosítás: | 2024. Okt. 17. 13:28 | |
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/34934 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika