Szűcs Dániel:
Az ételallergia és az -intolerancia vizsgálati lehetőségei.
GYERMEKORVOS TOVÁBBKÉPZÉS, 20 (2).
pp. 77-82.
ISSN 1589-0309
(2021)
![]() |
Szöveg
HTSZ_2020_03_Szucs_jav.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (162kB) | Másolat kérése |
Szerző azonosítók: |
|
|
---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |
Folyóirat/kiadvány címe: | GYERMEKORVOS TOVÁBBKÉPZÉS | |
Publikáció dátuma: | 2021 | |
Kötet: | 20 | |
Szám: | 2 | |
Oldalak: | pp. 77-82 | |
ISSN: | 1589-0309 | |
Kar/Egység: | Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar | |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |
Nyelv: | magyar | |
MTMT rekordazonosító: | 35146551 | |
Dátum: | 2024. Okt. 17. 15:38 | |
Utolsó módosítás: | 2024. Okt. 17. 15:38 | |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/34933 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |