Kotormán Márta; Szarvas Afrodité:
Neochlorogenic Acid, Quercetin 3-β-O-Glucoside and Ruby by Flavon Dietary Supplement Inhibit Amyloid Fibril Formation.
PROCEEDINGS OF THE NATIONAL ACADEMY OF SCIENCES INDIA SECTION B-BIOLOGICAL SCIENCES, 94 (5).
pp. 1067-1071.
ISSN 0369-8211
(2024)
Előnézet |
Szöveg
s40011-024-01593-5.pdf - Elfogadott verzió Download (762kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
||
---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||
Folyóirat/kiadvány címe: | PROCEEDINGS OF THE NATIONAL ACADEMY OF SCIENCES INDIA SECTION B-BIOLOGICAL SCIENCES | ||
Publikáció dátuma: | 2024 | ||
Kötet: | 94 | ||
Szám: | 5 | ||
Oldalak: | pp. 1067-1071 | ||
ISSN: | 0369-8211 | ||
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar | ||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||
Nyelv: | angol | ||
MTMT rekordazonosító: | 35186305 | ||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1007/s40011-024-01593-5 | ||
Dátum: | 2024. Aug. 29. 10:38 | ||
Utolsó módosítás: | 2024. Nov. 08. 09:50 | ||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/34480 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |