Neochlorogenic Acid, Quercetin 3-β-O-Glucoside and Ruby by Flavon Dietary Supplement Inhibit Amyloid Fibril Formation

Kotormán Márta; Szarvas Afrodité: Neochlorogenic Acid, Quercetin 3-β-O-Glucoside and Ruby by Flavon Dietary Supplement Inhibit Amyloid Fibril Formation.
PROCEEDINGS OF THE NATIONAL ACADEMY OF SCIENCES INDIA SECTION B-BIOLOGICAL SCIENCES, 94 (5). pp. 1067-1071. ISSN 0369-8211 (2024)

[thumbnail of s40011-024-01593-5.pdf]
Előnézet
Szöveg
s40011-024-01593-5.pdf - Elfogadott verzió

Download (762kB) | Előnézet
Szerző azonosítók:
Kotormán Márta MTMT
Szarvas Afrodité
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: PROCEEDINGS OF THE NATIONAL ACADEMY OF SCIENCES INDIA SECTION B-BIOLOGICAL SCIENCES
Publikáció dátuma: 2024
Kötet: 94
Szám: 5
Oldalak: pp. 1067-1071
ISSN: 0369-8211
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem (2000-)
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 35186305
DOI azonosító: https://doi.org/10.1007/s40011-024-01593-5
Dátum: 2024. Aug. 29. 10:38
Utolsó módosítás: 2024. Nov. 08. 09:50
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/34480

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben

Loading...