Observations on the nontoxicity of Worcestershire sauce in the rat kidney

Kovács K; Lázár György: Observations on the nontoxicity of Worcestershire sauce in the rat kidney.
INTERNATIONAL JOURNAL FOR VITAMIN AND NUTRITION RESEARCH, 43 (1). pp. 81-83. ISSN 0300-9831 (1973)

[thumbnail of aok_klny_776_73.pdf] Szöveg
aok_klny_776_73.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után

Download (814kB) | Másolat kérése
Szerző azonosítók:
Kovács K
Lázár György MTMT
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: INTERNATIONAL JOURNAL FOR VITAMIN AND NUTRITION RESEARCH
Publikáció dátuma: 1973
Kötet: 43
Szám: 1
Oldalak: pp. 81-83
ISSN: 0300-9831
Kar/Egység: SZTE elődintézmény egysége
Intézmény: Szegedi Orvostudományi Egyetem (1951-1987)
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 2875259
Dátum: 2025. Jún. 12. 16:22
Utolsó módosítás: 2025. Jún. 12. 16:22
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/33950

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben