Kovács K; Lázár György:
Observations on the nontoxicity of Worcestershire sauce in the rat kidney.
INTERNATIONAL JOURNAL FOR VITAMIN AND NUTRITION RESEARCH, 43 (1).
pp. 81-83.
ISSN 0300-9831
(1973)
|
Szöveg
aok_klny_776_73.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (814kB) | Másolat kérése |
| Szerző azonosítók: |
|
||
|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||
| Folyóirat/kiadvány címe: | INTERNATIONAL JOURNAL FOR VITAMIN AND NUTRITION RESEARCH | ||
| Publikáció dátuma: | 1973 | ||
| Kötet: | 43 | ||
| Szám: | 1 | ||
| Oldalak: | pp. 81-83 | ||
| ISSN: | 0300-9831 | ||
| Kar/Egység: | SZTE elődintézmény egysége | ||
| Intézmény: | Szegedi Orvostudományi Egyetem (1951-1987) | ||
| Nyelv: | angol | ||
| MTMT rekordazonosító: | 2875259 | ||
| Dátum: | 2025. Jún. 12. 16:22 | ||
| Utolsó módosítás: | 2025. Jún. 12. 16:22 | ||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/33950 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika