Hódi Klára; Aigner Zoltán; Fahr F.; Kata Mihály:
Electron Microscopic Study of Products Containing β‐Cylodextrin.
STARCH-STARKE, 41 (10).
pp. 392-395.
ISSN 0038-9056; 1521-379X
(1989)
|
Szöveg
aok_klny_527_89.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (23MB) | Másolat kérése |
| Szerző azonosítók: |
|
||||
|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||
| Folyóirat/kiadvány címe: | STARCH-STARKE | ||||
| Publikáció dátuma: | 1989 | ||||
| Kötet: | 41 | ||||
| Szám: | 10 | ||||
| Oldalak: | pp. 392-395 | ||||
| ISSN: | 0038-9056; 1521-379X | ||||
| Kar/Egység: | SZTE elődintézmény egysége | ||||
| Intézmény: | Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem (1987-1999) | ||||
| Nyelv: | angol | ||||
| MTMT rekordazonosító: | 1865780 | ||||
| DOI azonosító: | https://doi.org/10.1002/star.19890411007 | ||||
| Dátum: | 2025. Ápr. 14. 13:49 | ||||
| Utolsó módosítás: | 2025. Ápr. 14. 13:49 | ||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/32775 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

