Pectin extraction from blackcurrant press cake

Pap Nóra, Beszédes Sándor, Kertész Szabolcs, László Zsuzsanna, Pongrácz Éva, Keiski Riita L., Szabó Gábor György, Hodúr Cecilia: Pectin extraction from blackcurrant press cake.
Review of Faculty of Engineering, Analecta Technica Szegedinensia. pp. 71-78. ISSN 1788-6392 (2008)

Ez a mű legutolsó verziója.

[img]
Előnézet
Szöveg
Pectin extraction from blackcurrant press cake ANALECTA.pdf - Megjelent verzió

Download (1198Kb) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Nemesvári Zoltánné
A mű MTMT azonosítója: 1610449
Dátum: 2013. Aug. 13. 09:37
Utolsó módosítás: 2013. Aug. 13. 09:38
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3266

Az archívumban megtalálható verziók

  • Pectin extraction from blackcurrant press cake. (deposited 2013. Aug. 13. 09:37) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet