Pectin extraction from blackcurrant press cake

Pap Nóra; Beszédes Sándor; Kertész Szabolcs; László Zsuzsanna; Pongrácz Éva; Keiski Riita L.; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia: Pectin extraction from blackcurrant press cake.
Review of Faculty of Engineering, Analecta Technica Szegedinensia. pp. 71-78. ISSN 1788-6392 (2008)

[thumbnail of Pectin extraction from blackcurrant press cake ANALECTA.pdf]
Előnézet
Szöveg
Pectin extraction from blackcurrant press cake ANALECTA.pdf - Megjelent verzió

Download (719kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Review of Faculty of Engineering, Analecta Technica Szegedinensia
Publikáció dátuma: 2008
Oldalak: pp. 71-78
ISSN: 1788-6392
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1610449
Kapcsolódó URL-ek:
Dátum: 2013. Aug. 13. 09:37
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 25. 12:31
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3266

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben