Ózonkezelés alkalmazhatóságának vizsgálata élelmiszeripari szennyvizek ultraszűrése során

Kiss Zsolt László, Kiss Zsolt László, Kiss Zsolt László, Kiss Zsolt László, Kiss Zsolt László: Ózonkezelés alkalmazhatóságának vizsgálata élelmiszeripari szennyvizek ultraszűrése során.
In: A magyar mezőgazdaság - lehetőségek, források, új gondolatok. XXXIV. Óvári Tudományos Nap. Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2012.10.05. Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 74-78. (2012) ISBN 978-963-9883-93-2

Ez a mű legutolsó verziója.

[img] Szöveg
Ózonkezelés alkalmazhatóságának vizsgálata élelmiszeripari szennyvizek ultraszűrése.pdf - Elfogadott verzió
Korlátozott. SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való regisztráció és belépés után

Download (855Kb)
Mű típusa: Könyv része
Kar: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Nemesvári Zoltánné
A mű MTMT azonosítója: 2084369
Dátum: 2013. Júl. 12. 08:38
Utolsó módosítás: 2013. Júl. 12. 08:38
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3218

Az archívumban megtalálható verziók

  • Ózonkezelés alkalmazhatóságának vizsgálata élelmiszeripari szennyvizek ultraszűrése során. (deposited 2013. Júl. 12. 08:38) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet