Optimization of reverse osmosis (RO) process for the purification of meat processing wastewater

Beszédes Sándor; Pap Nóra; Pongrácz Éva; Hodúr Cecilia; Keiski Riita L.: Optimization of reverse osmosis (RO) process for the purification of meat processing wastewater.
In: PERMEA 2010 - 5th Membrane Science and Technology Conference of Visegrad Countries. Tatranske Matliare, Szlovákia, 2010.09.04-2010.09.08. Slovak Society of Chemical Engineering (SSCHE), Bratislava, pp. 74-85. (2010) ISBN 978-80-227-3339-7

[thumbnail of Optimisation of RO process for the purification of meat processing wastewater.pdf] Szöveg
Optimisation of RO process for the purification of meat processing wastewater.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után

Download (201kB)
Mű típusa: Könyv része
Publikáció dátuma: 2010
Oldalak: pp. 74-85
ISBN: 978-80-227-3339-7
Kiadó: Slovak Society of Chemical Engineering (SSCHE)
Kiadás helye: Bratislava
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1605738
Dátum: 2013. Jún. 17. 15:00
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 20. 13:13
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3183

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben