Vidács Anita; Kerekes Erika Beáta; Takó Miklós; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit:
Eradication of multiple-species biofilms from food industrial and domestic surfaces using essential oils.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, 30 (4).
pp. 361-369.
ISSN 1082-0132
(2024)
![]() |
Szöveg
Vidacs-et-al_FSTI_2024.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (1MB) | Másolat kérése |
Szerző azonosítók: |
|
|||||
---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||
Folyóirat/kiadvány címe: | FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL | |||||
Publikáció dátuma: | 2024 | |||||
Kötet: | 30 | |||||
Szám: | 4 | |||||
Oldalak: | pp. 361-369 | |||||
ISSN: | 1082-0132 | |||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
|||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||
Nyelv: | angol | |||||
MTMT rekordazonosító: | 33715305 | |||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1177/10820132231165543 | |||||
Dátum: | 2024. Máj. 21. 08:16 | |||||
Utolsó módosítás: | 2024. Máj. 21. 08:16 | |||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/31648 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 1 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |