Eradication of multiple-species biofilms from food industrial and domestic surfaces using essential oils

Vidács Anita; Kerekes Erika Beáta; Takó Miklós; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit: Eradication of multiple-species biofilms from food industrial and domestic surfaces using essential oils.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, 30 (4). pp. 361-369. ISSN 1082-0132 (2024)

[thumbnail of Vidacs-et-al_FSTI_2024.pdf] Szöveg
Vidacs-et-al_FSTI_2024.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (1MB) | Másolat kérése
Szerző azonosítók:
Vidács Anita MTMT
Kerekes Erika Beáta MTMT
Takó Miklós MTMT
Vágvölgyi Csaba MTMT
Krisch Judit MTMT
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL
Publikáció dátuma: 2024
Kötet: 30
Szám: 4
Oldalak: pp. 361-369
ISSN: 1082-0132
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem (2000-)
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 33715305
DOI azonosító: https://doi.org/10.1177/10820132231165543
Dátum: 2024. Máj. 21. 08:16
Utolsó módosítás: 2024. Máj. 21. 08:16
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/31648
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 1 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben

Loading...