Kovács Tamás; Papp Dóra Anna; Varga Mónika; Szekeres András; Palágyi Andrea; Vágvölgyi Csaba; Papp Tamás; Krisch Judit; Takó Miklós:
Influence of enzyme treatment approach on the phenolics content and antioxidant potential of sorghum grain samples.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 200.
ISSN 0023-6438
(2024)
![]() |
Szöveg
Kovacsetal_LWT_2024.pdf - Megjelent verzió Download (2MB) |
Szerző azonosítók: |
|
|||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||||||
Folyóirat/kiadvány címe: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY | |||||||||
Publikáció dátuma: | 2024 | |||||||||
Kötet: | 200 | |||||||||
Terjedelem: | 13 | |||||||||
Közlemény azonosító: | 116199 | |||||||||
ISSN: | 0023-6438 | |||||||||
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar | |||||||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||||||
Nyelv: | angol | |||||||||
MTMT rekordazonosító: | 34862655 | |||||||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.116199 | |||||||||
Dátum: | 2024. Máj. 21. 08:12 | |||||||||
Utolsó módosítás: | 2024. Máj. 21. 08:12 | |||||||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/31647 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |