Influence of enzyme treatment approach on the phenolics content and antioxidant potential of sorghum grain samples

Kovács Tamás; Papp Dóra Anna; Varga Mónika; Szekeres András; Palágyi Andrea; Vágvölgyi Csaba; Papp Tamás; Krisch Judit; Takó Miklós: Influence of enzyme treatment approach on the phenolics content and antioxidant potential of sorghum grain samples.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 200. ISSN 0023-6438 (2024)

[thumbnail of Kovacsetal_LWT_2024.pdf] Szöveg
Kovacsetal_LWT_2024.pdf - Megjelent verzió

Download (2MB)
Szerző azonosítók:
Kovács Tamás MTMT
Papp Dóra Anna MTMT
Varga Mónika MTMT
Szekeres András MTMT
Palágyi Andrea
Vágvölgyi Csaba MTMT
Papp Tamás MTMT
Krisch Judit MTMT
Takó Miklós MTMT
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Publikáció dátuma: 2024
Kötet: 200
Terjedelem: 13
Közlemény azonosító: 116199
ISSN: 0023-6438
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem (2000-)
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 34862655
DOI azonosító: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.116199
Dátum: 2024. Máj. 21. 08:12
Utolsó módosítás: 2024. Máj. 21. 08:12
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/31647
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben