Kovács Tamás; Papp Dóra Anna; Varga Mónika; Szekeres András; Palágyi Andrea; Vágvölgyi Csaba; Papp Tamás; Krisch Judit; Takó Miklós:
Influence of enzyme treatment approach on the phenolics content and antioxidant potential of sorghum grain samples.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 200.
ISSN 0023-6438
(2024)
|
Szöveg
Kovacsetal_LWT_2024.pdf - Megjelent verzió Download (2MB) |
| Szerző azonosítók: |
|
|||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||||||
| Folyóirat/kiadvány címe: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY | |||||||||
| Publikáció dátuma: | 2024 | |||||||||
| Kötet: | 200 | |||||||||
| Terjedelem: | 13 | |||||||||
| Közlemény azonosító: | 116199 | |||||||||
| ISSN: | 0023-6438 | |||||||||
| Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar | |||||||||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||||||
| Nyelv: | angol | |||||||||
| MTMT rekordazonosító: | 34862655 | |||||||||
| DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.116199 | |||||||||
| Dátum: | 2024. Máj. 21. 08:12 | |||||||||
| Utolsó módosítás: | 2024. Máj. 21. 08:12 | |||||||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/31647 |
| Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika