The health benefits of blackcurrants

Gopalan Ashwin; Reuben Sharon C.; Ahmed Shamima; Darvesh Altaf S.; Hohmann Judit; Bishayee Anupam: The health benefits of blackcurrants.
Food and Function, 3 (8). pp. 795-809. ISSN 2042-6496 (2012)

[thumbnail of 2060341 Gopalan_Food and Function_2012_GalleyProof.pdf]
Előnézet
Szöveg
2060341 Gopalan_Food and Function_2012_GalleyProof.pdf - Elfogadott verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Food and Function
Publikáció dátuma: 2012
Kötet: 3
Szám: 8
Oldalak: pp. 795-809
ISSN: 2042-6496
Kiadó: Royal Society of Chemistry
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Tanszék: Farmakognóziai Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 2060341
DOI azonosító: https://doi.org/10.1039/c2fo30058c
Dátum: 2013. Máj. 30. 14:29
Utolsó módosítás: 2018. Jún. 20. 13:16
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3075
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 156 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben