The health benefits of blackcurrants

Gopalan Ashwin, Reuben Sharon C., Ahmed Shamima, Darvesh Altaf S., Hohmann Judit, Bishayee Anupam: The health benefits of blackcurrants.
Food and Function, 3 (8). pp. 795-809. ISSN 2042-6496 (2012)

Ez a mű legutolsó verziója.

[img] Szöveg
2060341 Gopalan_Food and Function_2012_GalleyProof.pdf - Elfogadott verzió
Korlátozott. Csak az archivum karbantartója

Download (1128Kb)
Mű típusa: Cikk
Kar: Gyógyszerésztudományi Kar
Tanszék: Farmakognóziai Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Felhasználók 12 nem található.
A mű MTMT azonosítója: 2060341
DOI azonosító: doi: 10.1039/c2fo30058c
Dátum: 2013. Máj. 30. 14:29
Utolsó módosítás: 2013. Máj. 30. 14:29
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3075

Az archívumban megtalálható verziók

  • The health benefits of blackcurrants. (deposited 2013. Máj. 30. 14:29) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet