Gopalan Ashwin; Reuben Sharon C.; Ahmed Shamima; Darvesh Altaf S.; Hohmann Judit; Bishayee Anupam:
The health benefits of blackcurrants.
Food and Function, 3 (8).
pp. 795-809.
ISSN 2042-6496
(2012)
Előnézet |
Szöveg
2060341 Gopalan_Food and Function_2012_GalleyProof.pdf - Elfogadott verzió Download (1MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | Food and Function |
Publikáció dátuma: | 2012 |
Kötet: | 3 |
Szám: | 8 |
Oldalak: | pp. 795-809 |
ISSN: | 2042-6496 |
Kiadó: | Royal Society of Chemistry |
Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar |
Tanszék: | Farmakognóziai Intézet |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 2060341 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1039/c2fo30058c |
Dátum: | 2013. Máj. 30. 14:29 |
Utolsó módosítás: | 2018. Jún. 20. 13:16 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3075 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 156 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |