The health benefits of blackcurrants

Gopalan Ashwin, Reuben Sharon C., Ahmed Shamima, Darvesh Altaf S., Hohmann Judit, Bishayee Anupam: The health benefits of blackcurrants.
Food and Function, 3 (8). pp. 795-809. ISSN 2042-6496 (2012)

Ez a mű legutolsó verziója.

[img]
Előnézet
Szöveg
2060341 Gopalan_Food and Function_2012_GalleyProof.pdf - Elfogadott verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Gyógyszerésztudományi Kar
Tanszék: Farmakognóziai Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
A mű MTMT azonosítója: 2060341
DOI azonosító: 10.1039/c2fo30058c
Dátum: 2013. Máj. 30. 14:29
Utolsó módosítás: 2018. Jún. 20. 13:16
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3075

Az archívumban megtalálható verziók

  • The health benefits of blackcurrants. (2013. Máj. 30. 14:29) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben