Szendrei Kálmán and Csupor Dezső:
Egészségünk megőrzésére fogyasszunk több rostgazdag növényi élelmiszert! Mi az „élelmi rost” és mik a bizonyított előnyei?
CSALÁDORVOSI FÓRUM, 7 (6).
pp. 70-73.
ISSN 1585-8529
(2006)
![]() |
Text
aok_klny_636_06.pdf - Published Version Restricted access: Logged in users only Download (669kB) | Request a copy |
Creators: |
|
||
---|---|---|---|
Item Type: | Journal Article | ||
Journal or Publication Title: | CSALÁDORVOSI FÓRUM | ||
Date: | 2006 | ||
Volume: | 7 | ||
Number: | 6 | ||
Number of Pages: | 4 | ||
Page Range: | pp. 70-73 | ||
ISSN: | 1585-8529 | ||
Faculty/Unit: | Faculty of Pharmacy | ||
Institution: | University of Szeged (2000-) | ||
Language: | Hungarian | ||
MTMT rekordazonosító: | 1869142 | ||
Date Deposited: | 2024. Oct. 18. 10:11 | ||
Last Modified: | 2024. Oct. 18. 10:11 | ||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/30706 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |