Egészségünk megőrzésére fogyasszunk több rostgazdag növényi élelmiszert! Mi az „élelmi rost” és mik a bizonyított előnyei?

Szendrei Kálmán and Csupor Dezső: Egészségünk megőrzésére fogyasszunk több rostgazdag növényi élelmiszert! Mi az „élelmi rost” és mik a bizonyított előnyei?
CSALÁDORVOSI FÓRUM, 7 (6). pp. 70-73. ISSN 1585-8529 (2006)

[thumbnail of aok_klny_636_06.pdf] Text
aok_klny_636_06.pdf - Published Version
Restricted access: Logged in users only

Download (669kB) | Request a copy
Creators:
Szendrei Kálmán MTMT
Csupor Dezső MTMT
Item Type: Journal Article
Journal or Publication Title: CSALÁDORVOSI FÓRUM
Date: 2006
Volume: 7
Number: 6
Number of Pages: 4
Page Range: pp. 70-73
ISSN: 1585-8529
Faculty/Unit: Faculty of Pharmacy
Institution: University of Szeged (2000-)
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 1869142
Date Deposited: 2024. Oct. 18. 10:11
Last Modified: 2024. Oct. 18. 10:11
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/30706

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year