Egészségünk megőrzésére fogyasszunk több rostgazdag növényi élelmiszert! Mi az „élelmi rost” és mik a bizonyított előnyei?

Szendrei Kálmán; Csupor Dezső: Egészségünk megőrzésére fogyasszunk több rostgazdag növényi élelmiszert! Mi az „élelmi rost” és mik a bizonyított előnyei?
CSALÁDORVOSI FÓRUM, 7 (6). pp. 70-73. ISSN 1585-8529 (2006)

[thumbnail of aok_klny_636_06.pdf] Szöveg
aok_klny_636_06.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után

Download (669kB) | Másolat kérése
Szerző azonosítók:
Szendrei Kálmán MTMT
Csupor Dezső MTMT
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: CSALÁDORVOSI FÓRUM
Publikáció dátuma: 2006
Kötet: 7
Szám: 6
Terjedelem: 4
Oldalak: pp. 70-73
ISSN: 1585-8529
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem (2000-)
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 1869142
Dátum: 2024. Okt. 18. 10:11
Utolsó módosítás: 2024. Okt. 18. 10:11
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/30706

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben

Loading...