Szendrei Kálmán; Csupor Dezső:
Egészségünk megőrzésére fogyasszunk több rostgazdag növényi élelmiszert! Mi az „élelmi rost” és mik a bizonyított előnyei?
CSALÁDORVOSI FÓRUM, 7 (6).
pp. 70-73.
ISSN 1585-8529
(2006)
![]() |
Szöveg
aok_klny_636_06.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (669kB) | Másolat kérése |
Szerző azonosítók: |
|
||
---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||
Folyóirat/kiadvány címe: | CSALÁDORVOSI FÓRUM | ||
Publikáció dátuma: | 2006 | ||
Kötet: | 7 | ||
Szám: | 6 | ||
Terjedelem: | 4 | ||
Oldalak: | pp. 70-73 | ||
ISSN: | 1585-8529 | ||
Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar | ||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||
Nyelv: | magyar | ||
MTMT rekordazonosító: | 1869142 | ||
Dátum: | 2024. Okt. 18. 10:11 | ||
Utolsó módosítás: | 2024. Okt. 18. 10:11 | ||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/30706 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |