Egészségünk megőrzésére fogyasszunk több rostgazdag növényi élelmiszert! Mi az „élelmi rost” és mik a bizonyított előnyei? I. rész

Szendrei Kálmán and Csupor Dezső: Egészségünk megőrzésére fogyasszunk több rostgazdag növényi élelmiszert! Mi az „élelmi rost” és mik a bizonyított előnyei? I. rész.
CSALÁDORVOSI FÓRUM, 7 (5). pp. 74-77. ISSN 1585-8529 (2006)

[thumbnail of aok_klny_635_06.pdf] Text
aok_klny_635_06.pdf - Published Version
Restricted access: Logged in users only

Download (580kB) | Request a copy
Creators:
Szendrei Kálmán MTMT
Csupor Dezső MTMT
Item Type: Journal Article
Journal or Publication Title: CSALÁDORVOSI FÓRUM
Date: 2006
Volume: 7
Number: 5
Number of Pages: 4
Page Range: pp. 74-77
ISSN: 1585-8529
Faculty/Unit: Faculty of Pharmacy
Institution: University of Szeged (2000-)
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 1869145
Date Deposited: 2024. Oct. 18. 10:15
Last Modified: 2024. Oct. 18. 10:15
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/30705

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year