Egészségünk megőrzésére fogyasszunk több rostgazdag növényi élelmiszert! Mi az „élelmi rost” és mik a bizonyított előnyei? I. rész

Szendrei Kálmán; Csupor Dezső: Egészségünk megőrzésére fogyasszunk több rostgazdag növényi élelmiszert! Mi az „élelmi rost” és mik a bizonyított előnyei? I. rész.
CSALÁDORVOSI FÓRUM, 7 (5). pp. 74-77. ISSN 1585-8529 (2006)

[thumbnail of aok_klny_635_06.pdf] Szöveg
aok_klny_635_06.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után

Download (580kB) | Másolat kérése
Szerző azonosítók:
Szendrei Kálmán MTMT
Csupor Dezső MTMT
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: CSALÁDORVOSI FÓRUM
Publikáció dátuma: 2006
Kötet: 7
Szám: 5
Terjedelem: 4
Oldalak: pp. 74-77
ISSN: 1585-8529
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem (2000-)
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 1869145
Dátum: 2024. Okt. 18. 10:15
Utolsó módosítás: 2024. Okt. 18. 10:15
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/30705

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben

Loading...