Extraction of hyperforin and hypericin from St. John's wort (Hypericum perforatum L.) with different solvents

Cossuta Dániel, Vatai Tünde, Báthori Mária, Hohmann Judit, Keve Tibor, Simándi Béla: Extraction of hyperforin and hypericin from St. John's wort (Hypericum perforatum L.) with different solvents.
Journal of Food Process Engineering, 35 (2). pp. 222-235. ISSN 0145-8876 (2012)

Ez a mű legutolsó verziója.

[img] Szöveg
1952030 Cossuta Journal of Food Process Ingineering_2012.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott. Csak az archivum karbantartója

Download (346kB)
Mű típusa: Cikk
Kar: Gyógyszerésztudományi Kar
Tanszék: Farmakognóziai Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Felhasználók 12 nem található.
A mű MTMT azonosítója: 1952030
DOI azonosító: 10.1111/j.1745-4530.2010.00583.x
Dátum: 2013. Máj. 30. 10:45
Utolsó módosítás: 2013. Máj. 30. 10:45
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3053

Az archívumban megtalálható verziók

  • Extraction of hyperforin and hypericin from St. John's wort (Hypericum perforatum L.) with different solvents. (deposited 2013. Máj. 30. 10:45) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet