Extraction of hyperforin and hypericin from St. John's wort (Hypericum perforatum L.) with different solvents

Cossuta Dániel; Vatai Tünde; Báthori Mária; Hohmann Judit; Keve Tibor; Simándi Béla: Extraction of hyperforin and hypericin from St. John's wort (Hypericum perforatum L.) with different solvents.
Journal of Food Process Engineering, 35 (2). pp. 222-235. ISSN 0145-8876 (2012)

[thumbnail of 1952030 Cossuta Journal of Food Process Ingineering_2012.pdf] Szöveg
1952030 Cossuta Journal of Food Process Ingineering_2012.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (346kB)
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Journal of Food Process Engineering
Publikáció dátuma: 2012
Kötet: 35
Szám: 2
Oldalak: pp. 222-235
ISSN: 0145-8876
Kiadó: John Wiley & Sons
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Tanszék: Farmakognóziai Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1952030
DOI azonosító: https://doi.org/10.1111/j.1745-4530.2010.00583.x
Dátum: 2013. Máj. 30. 10:45
Utolsó módosítás: 2018. Jún. 20. 09:40
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3053
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 24 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben