Cossuta Dániel; Vatai Tünde; Báthori Mária; Hohmann Judit; Keve Tibor; Simándi Béla:
Extraction of hyperforin and hypericin from St. John's wort (Hypericum perforatum L.) with different solvents.
Journal of Food Process Engineering, 35 (2).
pp. 222-235.
ISSN 0145-8876
(2012)
Szöveg
1952030 Cossuta Journal of Food Process Ingineering_2012.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (346kB) |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | Journal of Food Process Engineering |
Publikáció dátuma: | 2012 |
Kötet: | 35 |
Szám: | 2 |
Oldalak: | pp. 222-235 |
ISSN: | 0145-8876 |
Kiadó: | John Wiley & Sons |
Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar |
Tanszék: | Farmakognóziai Intézet |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 1952030 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1111/j.1745-4530.2010.00583.x |
Dátum: | 2013. Máj. 30. 10:45 |
Utolsó módosítás: | 2018. Jún. 20. 09:40 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3053 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 24 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |