Fabulya Zoltán; Hampel György:
Designing the Control of Safe Heat Treatment of Canned Food.
QUAESTUS MULTIDISCIPLINARY RESEARCH JOURNAL, 2017 (10).
pp. 234-241.
ISSN 2285-424X
(2017)
Szöveg
FabulyaHampelQuestus.pdf - Megjelent verzió Download (8MB) |
|
Szöveg
3273237_címlap.pdf - Címlap/Tartalomjegyzék Download (501kB) |
|
Szöveg
3273237_tartalom.pdf - Címlap/Tartalomjegyzék Download (286kB) |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | QUAESTUS MULTIDISCIPLINARY RESEARCH JOURNAL |
Publikáció dátuma: | 2017 |
Kötet: | 2017 |
Szám: | 10 |
Oldalak: | pp. 234-241 |
ISSN: | 2285-424X |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 3273237 |
Dátum: | 2024. Ápr. 15. 09:41 |
Utolsó módosítás: | 2024. Ápr. 15. 09:41 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/30119 |
Actions (login required)
Tétel nézet |