Designing the Control of Safe Heat Treatment of Canned Food

Fabulya Zoltán; Hampel György: Designing the Control of Safe Heat Treatment of Canned Food.
QUAESTUS MULTIDISCIPLINARY RESEARCH JOURNAL, 2017 (10). pp. 234-241. ISSN 2285-424X (2017)

[thumbnail of FabulyaHampelQuestus.pdf] Szöveg
FabulyaHampelQuestus.pdf - Megjelent verzió

Download (8MB)
[thumbnail of 3273237_címlap.pdf] Szöveg
3273237_címlap.pdf - Címlap/Tartalomjegyzék

Download (501kB)
[thumbnail of 3273237_tartalom.pdf] Szöveg
3273237_tartalom.pdf - Címlap/Tartalomjegyzék

Download (286kB)
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: QUAESTUS MULTIDISCIPLINARY RESEARCH JOURNAL
Publikáció dátuma: 2017
Kötet: 2017
Szám: 10
Oldalak: pp. 234-241
ISSN: 2285-424X
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3273237
Dátum: 2024. Ápr. 15. 09:41
Utolsó módosítás: 2024. Ápr. 15. 09:41
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/30119

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben