Zöldséglevek eltarthatóságának növelése illóolaj hozzáadásával

Anita Gagán; Krisch Judit: Zöldséglevek eltarthatóságának növelése illóolaj hozzáadásával.
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA, 71 (4). pp. 8-14. ISSN 2061-3954 (2017)

[thumbnail of zoldseglevektartositasaETT2017.pdf] Szöveg
zoldseglevektartositasaETT2017.pdf - Megjelent verzió

Download (6MB)
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA
Publikáció dátuma: 2017
Kötet: 71
Szám: 4
Oldalak: pp. 8-14
ISSN: 2061-3954
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 3371863
Dátum: 2024. Feb. 29. 08:27
Utolsó módosítás: 2024. Feb. 29. 08:27
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/29719

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben