Anita Gagán; Krisch Judit:
Zöldséglevek eltarthatóságának növelése illóolaj hozzáadásával.
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA, 71 (4).
pp. 8-14.
ISSN 2061-3954
(2017)
Szöveg
zoldseglevektartositasaETT2017.pdf - Megjelent verzió Download (6MB) |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA |
Publikáció dátuma: | 2017 |
Kötet: | 71 |
Szám: | 4 |
Oldalak: | pp. 8-14 |
ISSN: | 2061-3954 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 3371863 |
Dátum: | 2024. Feb. 29. 08:27 |
Utolsó módosítás: | 2024. Feb. 29. 08:27 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/29719 |
Actions (login required)
Tétel nézet |