Mesterséges nanoanyagok az élelmiszeriparban

Rónavári Andrea; Kozma Gábor; Zoltán Kónya: Mesterséges nanoanyagok az élelmiszeriparban.
BIZTONSÁGTUDOMÁNYI SZEMLE, 5 (Klnsz. 1). pp. 43-53. ISSN 2676-9042 (2023)

[thumbnail of 232-ArticleText-1924-1-10-20231222.pdf] Szöveg
232-ArticleText-1924-1-10-20231222.pdf - Megjelent verzió

Download (490kB)
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: BIZTONSÁGTUDOMÁNYI SZEMLE
Publikáció dátuma: 2023
Kötet: 5
Szám: Klnsz. 1
Oldalak: pp. 43-53
ISSN: 2676-9042
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 34484305
Dátum: 2024. Feb. 07. 13:40
Utolsó módosítás: 2024. Feb. 07. 13:40
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/29510

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben