Essential Oil Efficacy Impaired by Food Residues in Food Pathogen Adhesion

Vidács Anita; Kerekes Erika Beáta; Ramteke Pramod W.; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit: Essential Oil Efficacy Impaired by Food Residues in Food Pathogen Adhesion.
ARABIAN JOURNAL FOR SCIENCE AND ENGINEERING, 49 (1). pp. 107-119. ISSN 2193-567X (2024)

[thumbnail of s13369-023-08415-2.pdf] Szöveg
s13369-023-08415-2.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (1MB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ARABIAN JOURNAL FOR SCIENCE AND ENGINEERING
Publikáció dátuma: 2024
Kötet: 49
Szám: 1
Oldalak: pp. 107-119
ISSN: 2193-567X
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 34393589
DOI azonosító: https://doi.org/10.1007/s13369-023-08415-2
Dátum: 2024. Jan. 17. 10:06
Utolsó módosítás: 2024. Jan. 17. 10:06
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/29330

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben