Vidács Anita; Kerekes Erika Beáta; Ramteke Pramod W.; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit:
Essential Oil Efficacy Impaired by Food Residues in Food Pathogen Adhesion.
ARABIAN JOURNAL FOR SCIENCE AND ENGINEERING, 49 (1).
pp. 107-119.
ISSN 2193-567X
(2024)
![]() |
Szöveg
s13369-023-08415-2.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (1MB) | Másolat kérése |
Szerző azonosítók: |
|
|||||
---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||
Folyóirat/kiadvány címe: | ARABIAN JOURNAL FOR SCIENCE AND ENGINEERING | |||||
Publikáció dátuma: | 2024 | |||||
Kötet: | 49 | |||||
Szám: | 1 | |||||
Oldalak: | pp. 107-119 | |||||
ISSN: | 2193-567X | |||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
|||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||
Nyelv: | angol | |||||
MTMT rekordazonosító: | 34393589 | |||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1007/s13369-023-08415-2 | |||||
Dátum: | 2024. Jan. 17. 10:06 | |||||
Utolsó módosítás: | 2024. Jan. 17. 10:06 | |||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/29330 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |